Butik

NY HEMSIDA!
Allt är ännu inte på plats men vi jobbar på det.
Saknar du något? Mejla kontakt@toolstrading.se
Kontakta oss

Scandinavian T & T AB Rörvägen 6 SE136 50 Jordbro Sweden Org nr: 559150-8832 VAT nr: SE559150883201 Tel office: +46 (0) 70 591 84 68 Mobil/Cell: +46 (0) 70 591 84 68 Fax: +46(0)8 500 236 47 E-post adress: toolstra@toolstrading.se Skype: jan.a08 Kontaktformulär

Leasing

I samarbete med Svea Ekonomi AB kan vi erbjuda leasing på verkstadsutrustning. Allt ni behöver göra är en enkel och sedvanlig kreditprövning för att sedan kunna leasa någon av våra produkter till en låg månadskostnad och ett lågt restvärde. FÖRDELARNA MED LEASING Om man inte vill eller kan köpa en maskin eller annan produkt på […]

Vi säljer allt från hjälmar till billyftar!
previous arrow
next arrow
Slider
Scandinavian T & T  AB – Toolstrading

Scandinavian T & T AB startades upp 1967. Vårt mål var att inte följa strömmen och göra som alla andra. Istället tänkte vi att vi måste våga göra något nytt och göra det på rätt sätt.

Ända sedan 1967 har vårt motto varit att försöka samla så många verktyg och övriga produkter på ett och samma ställe – allt för att underlätta för kunden.

Vi eftersträvar att kunna leverera verktyg och utrustning som håller hög kvalitet och som vi kan vara stolta över att representera. Under årens lopp har efterfrågan på produkter ökat, vilket har lett till att även vårt produktsortiment har ökat. Men om man mot all förmodan inte hittar det man letar efter så går det att lösa då vi har kunniga och flexibla leverantörer från världens alla hörn – USA, Asien, Europa och Sydafrika.

Hos oss hittar du allt från tillbehör till billen till multiverktyg, testinstrument till skyddsutrustning, billyftar till handverktyg osv. Vi har en bra relation med våra leverantörer och ser därför hela tiden till att vi håller oss uppdaterade med de senaste produkterna på marknaden.

Vi säljer till företag, återförsäljare och privatpersoner – mer eller mindre alla. Vi levererar till alla länder i Norden, dvs. Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.

Vi har egna agenturer samt direkt import från tillverkare runt om i världen, och många produkter görs i vårt eget företags namn, Scandinavian T & T AB. Våra tillverkare finns bland annat i Tyskland, USA, Frankrike, Taiwan, Norge, Italien, Spanien, Japan och Holland. Vi fyller kontinuerligt på med ny information om våra produkter här på vår hemsida.

Fakturabetalning | 10-dagar | 30-dagar