För företag

För Återförsäljare och Verkstäder.

Hos Scandinavian T & T AB Finner Ni handverktyg, billyftar, tryckluftsmaskiner, domkrafter, verktygsvagnar, bilspecialverktyg arbetsbänkar, skyddsutrustning , borr & gängtappat , svets samt det som behövs till Er verkstad. Vi har satsat på att ha Verktyg utrustning av bästa Kvalité.

I vår agenturer Ingår även partytent, mässtält, eventtält samt tält för Restauranger samt för många andra platser. Övrig utrustning är bord och bänkar, solskydd och mycket mer.

Vi har egna Agenturer och import av billyftar, handverktyg, specialverktyg, borr, gängtappar, tryckluftmaskiner, elmaskiner, ljusinställningsapparater, däckverkstads utrustning, svets och övrig svetsutrustning av svetsslangpaket samt tillbehör, Produkter för oljehantering and smörjning samt övrig verkstadsutrustning. SP Verktyg är en Stor del av vår största agentur.

Vi kan givetvis hjälpa till med produkter som ej Ingår i vårt sortiment då vi har bra samarbete med övriga importörer.

www.toolstrading.se

Genom att vi arbetat med verkstadsutrustning sedan 1966  har vi ett stort nätverk för att finna nya och underlättande verktygsutrustning för Verkstäder. Vi laddar upp vår webb sida med nyheter och erbjudande fortlöpande.

Se profilprodukter här

På Vår webb sida www.partytent.se finner Ni våra agenturer och import av profilprodukter , partytält, containerskydd, byggtäckskydd, depåtält, vindskydd, topptält, flaggor, baner, bilförsäljningstält, parkeringsskyddtak, spelarskyddsingångar för arenor, bord med Bänkar samt mycket mer. Detta har vi i 24 år jobbat med och har topp tillverkare på dessa Produkter. Vi representerar 4 stora tillverkare på event och tält , lagerhallar mm.

Alla Våra tält Produkter är CE Certifierade och har senaste CE-Certifieringskraven av vad det galler flamsäkerhet.

Vi vågar påstå att vi har Sverige och Nordens största utbudet av tält, Ute miljö produkter . bord, vikbara bord and Bänkar, spelaringångsskydd för arenor, bilförsäljningstält, banner samt flaggor av olika Utförande och mycket mer.

Ni finner dessa produkter vår Internet sida

”Vi som jobbar Med Scandinavian T & T  AB har varit med sedan 1966 och försett Återförsäljare och Verkstäder med verkstadsutrustning av Verktyg , billyftar och Maskiner samt övrig verkstads utrustning”.

”1994 började vi med import av profil och partytält samt bord och bänkar från Italien ochrepresenterar idag 4;a tillverkande fabriker av Toppptält, lagerhallar, arena ingångar, Snabb tält, Racing tält, depåtält

OBS ! Fealtiga frakt kostnader kan komma på orderbekräftelse , vi skriver om alla orderar med rätt frakt kostnad

Moms är ej med räknad på order bekräftelse
Moms Betalning sker på faktura, i vissa fall krävs förskottsbetalning.- Vi skickar separat faktura – denna som kommer här är endast en order sedel – faktura
Moms Betalning sker på faktura, i vissa fall krävs förskottsbetalning.

– Vi skickar separat faktura – denna som kommer här är endast en order sedel – faktura