Om oss

Scandinavian T & T AB startades upp 1967. Vårt mål var att inte följa strömmen och göra som alla andra. Istället tänkte vi att vi måste våga göra något nytt och göra det på rätt sätt.Ända sedan 1967 har vårt motto varit att försöka samla så många verktyg och övriga produkter på ett och samma ställe – allt för att underlätta för kunden.

Vi eftersträvar att kunna leverera verktyg och utrustning som håller hög kvalitet och som vi kan vara stolta över att representera. Under årens lopp har efterfrågan på produkter ökat, vilket har lett till att även vårt produktsortiment har ökat. Men om man mot all förmodan inte hittar det man letar efter så går det att lösa då vi har kunniga och flexibla leverantörer från världens alla hörn – USA, Asien, Europa och Sydafrika.

Hos oss hittar du allt från tillbehör till billen till multiverktyg, testinstrument till skyddsutrustning, billyftar till handverktyg osv. Vi har en bra relation med våra leverantörer och ser därför hela tiden till att vi håller oss uppdaterade med de senaste produkterna på marknaden.

Vi säljer till företag, återförsäljare och privatpersoner – mer eller mindre alla. Vi levererar till alla länder i Norden, dvs. Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.

Vi har egna agenturer samt direkt import från tillverkare runt om i världen, och många produkter görs i vårt eget företags namn, Scandinavian T & T AB. Våra tillverkare finns bland annat i Tyskland, USA, Frankrike, Taiwan, Norge, Italien, Spanien, Japan och Holland. Vi fyller kontinuerligt på med ny information om våra produkter här på vår hemsida.

Partytent

Vi har även sedan år 1994 import och agentur av många olika tält för Restauranger , event , mässor – Special uteserverings moduller , Kiosker i trä , plastgolv som rullas ut och in på mycket kort tid , bord och bänkar s.k ölbord som är vikbara bord samt bänkar i olika storlekar och längder. Även special uteplatser för restauranger , konferenser och mycket annat. Idag representerar vi 4 tillverkare av tält , partytält , event utrustning och special utrustningar för Parkering , uteplatser , lagerhallar mm.
partytent.se