Villkor & förhållanden

Scandinavian T & T AB erbjuder högkvalitativa handverktyg, billyftar, säkerhetsutrustning och annan teknisk utrustning till verkstäder, återförsäljare och verkstäder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vi har en ständig dialog med tillverkare och håller oss uppdaterade med nya produkter och uppdaterar hela tiden vår webbshop.

Vi söker långsiktiga relationer med våra kunder och hjälper dem att bygga bättre kommunikations- och orderrutiner från vårt breda sortiment av produkter som en naturlig del av deras övergripande program. Det är viktigt för oss att våra kunder kan spara tid när de beställer från oss, att arbeta effektivt och att vara tillgängliga med de möjligheter som erbjuds av onlinetjänsten.

Vi söker en blandning av kunder från industrin, fabrikerna och den offentliga sektorn. Där det finns behov av professionella verktyg i olika produktionsfaser, vill vi möta det. Vi arbetar ständigt med att utöka vårt sortiment och kan snabbt svara på frågor som den önskade produkten inte är tillgänglig inom vårt sortiment.

Här hittar du Professionala Tools online! Vi erbjuder multifunktionsmaskiner, kompressorer, billyftar , bilspecialverktyg , däckreparationsutrustning, fordon och specialverktyg för bilar och annan verkstad och mekanisk verkstads utrustning.